TEKSTILNI IZDELKI IZ KONOPLJE

Konoplja je rastlinska verzija prašiča, ker se uporablja vse. Pridobljeno vlakno iz konoplje je najmočnejše in najdaljše trajno naravno vlakno rastlinskega kraljestva. Lahko se preoblikuje v vse vrste vrvi, motvozov in oblačil. Konoplja je mehkejša, topla, bolj vpojna kot bombaž. Konoplja je kot ženska; bolj jo ljubiš in ljubiš, bolj postane nežna in mehka. Konoplja je vlakno, ki se rodi grobo, da postane nekaj izjemno prečiščenega; posebna in elegantna svila, tkanina, ki poleti hladi in topla pozimi, zaradi česar je trend in poslovanje skupaj z naravo!

Konoplja zagotavlja večno, naravno in rastlinsko tkanino, ki naredi naše življenje bolj intimno, srečno in sveže. Konoplja je tkanina odličnosti, spoštljiva in odgovorna, pridobljena z naravnimi procesi. Milou naravna kozmetika podpira BIO izdelke prijazne do okolja. 

Tako dragi prijatelji, danes ni več pravnega sredstva! Od tega leta vas vabimo, da dodate dotik elegance v vašem domu in v svoji omari. Novi in naravni način življenja, ki nam ponuja pošteno in zelo koristno konopljo!


Podkategorije

KVAČKANO SRCE

KVAČKANO SRCE

Kvačkano srce je najlepše darilo, ki ga lahko izberete za samega sebe ali pa kot darilo možu, ženi, ..

2.44€ Brez DDV: 2.00€

TOALETNA TORBICA

TOALETNA TORBICA

Nahrbtniki znamke PURE® uporabljajo naravne surovine, ki jim lahko sledimo nazaj v ekološki cik..

18.30€ Brez DDV: 15.00€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)