MARSEJSKO MILO

Marsejsko milo je tradicionalno milo s Provanse izdelano po starodavnem receptu v Franciji in točneje v Marseille. Naravno trdo milo je poznano kot neagresivno in delikatno milo, ki so ga uporabljale tudi za umivanje umazanega perila. Marsejsko milo, ki nam ponuja trg ni vedno proizveden v Marsiliji tako, da imamo na trgu proizvode, ki so izdelano po nekakšnem receptu ampak niso iz čudovitega kraja Marislija. La Maison du Savon ponuja marsejsko milo izključno z oznako Savon de Marseille kar nam zagotovi, da je bilo to dragoceno milo proizvedeno v Marsiliji. Milou naravna kozmetika podpira BIO izdelke prijazne do okolja. 

Izraz "MarseJsko milo" nima zaščitenega znaka. Težko je za potrošnike razlikovati pravo od izdelkov, ki se prodajajo na trgu.
Nekateri tako imenovani "Marseille" so izdelani v tujini in ne v Provansi. Poleg tega vsebujejo živalske maščobe in kemične dodatke.
V želji, da ponudimo tradicionalno izdelano milo iz recepta 100% rastlinskega izvora Savon de Marseille vam avtentičnost zagotavlja z oznako "SAVON DE MARSEILLE", ki ga Zveza Marsejskega mila ustvarila leta 2011 za zaščito in spodbujajo verodostojno marsejsko milo.
Oznaka je izdana za podjetja izdana na določenem geografskem območju v Marseillu in spoštovanju procesa izdelave. Podjetja se vsako leto pod nadzorom in izključno uporabijo rastlinska olja. Dišave in barvila so brez sintetičnih proizvodov in celoten proces traja med tednom do deset dni. Marsejsko milo za lase je odlično za negovanje lasišča in daja nov lesk. Tekoče marsejsko milo ga lahko sami izdelamo, če ga stopimo v vodi ali ga lahko kupimo.


MARSEJSKO MILO 100g 72% OLIVNO OLJE

MARSEJSKO MILO 100g 72% OLIVNO OLJE

MARSEJSKO MILO - KOCKA V EMBALAŽI 100g z 72% OLIVNIM OLJEM: naravno milo je domače milo v kocki..

3.50€ Brez DDV: 2.87€

MARSEJSKO MILO RASTLINSKO OLJE 100gr

MARSEJSKO MILO RASTLINSKO OLJE 100gr

MARSEJSKO MILO rastlinsko olje V V EMBALAŽI - KOCKA 100gr 72% RASTLINSKEGA OLJA: Marsejsko milo..

3.50€ Brez DDV: 2.87€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)