• MILO KARITEJEVO MASLO 125gr PROVANSALSKA ZELIŠČA (M11453)

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr PROVANSALSKA ZELIŠČA La Maison du Savon de Marseille

  • 2.90€


M11453

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr PROVANSALSKA ZELIŠČA

Milo karitejevo maslo s provansalka zelišča je obogateno s karitejevim maslom, ki ima vitamine A, D, E, F. Karitejevo maslo ima regenerativne in obnovitvene lastnosti in pomaga pri boju proti suhosti kože. Čisti, pomirja, neguje in vlaži kožo. To dišeče naravno trdo milo je primerno za vse tipe kože. Parfum uporabljen je visoke kakovosti in prihaja iz mesta Grasse. To milo deluje kot piling in odstranjuje odmrle celice in pore s pomočjo zelišč s Provanse, da boste imeli kožo mehko, lepo in gladko.

Shea maslo ali karitejevo maslo (v kozmetiki je poznan pod imenom Butyrospermum Parkii) se pridobiva iz lesne rastline, ki pripada skupini Sapotaceae, Vitellaria Paradoxa, ki spontano raste v Zahodni Afriki. 

Ko je sadje te rastline zrelo se izvleče iz oreškov oziroma iz semena v obliki orehove lupine in so v notranjosti oblikovani skoraj izključno z lipidi (ali maščobe)!

Kasneje se pridobiva s hladnim stiskanjem v obliki testa svetle barve, za katero je značilen sladek okus, ki ga pogosto uporabljajo afriške ženske, zlasti v Maliju, v vsakodnevnih obredih za njihove otroke jih namažejo, da bo koža močnejša in elastična. Uporablja se tudi v kuhinji ali kot masažno olje in ima zdravilne lastnosti!

V kozmetični industriji je izjemno vsestransko uporabljen posebno zaradi svojega vsebovanje visokega odstotka "neumiljivih" snovi (od 2,5 do 15%), to pomeni, da ne izgubi svojih lastnosti, tudi če reagira z drugimi snovmi. 

Naravno milo iz karitejevega masla s provasalska zelišča je še posebej vlažilno in piling efekt na koži. Karitejevo maslo je v naravni kozmetiki zelo priljubljeno zaradi visoke vsebnosti fenolnih spojin (antioksidantov), ki je posebno poznan, da lahko regenerira in neguje vse vrste kože. Posebej je primerna za tiste s suho kožo in občutljivo kožo. Na mastnih kožah ima isti učinek kot žveplova mila.

Karitejevo maslo je primerno za nego telesa in obraza ter očiščenje kože. Vključno z emolijentnimi lastnostmi, koža postane mehka, hidrirana in skoraj žametno.

Ne pozabite, da karitejevo maslo in njegovo milo v stiku z vodo ne proizvaja pene, temveč mlečne kreme, ki občutno nahrani povrhnjico pod gibanjem vaše roke.

Sestavine karitejevo maslo milonatrijev palmat, natrij palmovih jedrc, voda, parfum, kislina palmovih jeder, glicerin, Butyrospermum parkii (karite) maslo*, Rosmarinus officinalis (rožmarinov) izvleček listov,Thymus vulgaris (timjan) ekstrakt, Thymus serpellum (beli timjan) ekstrakt, Origanum majorana zeliščni ekstrakt, Origanum vulgare (origano) cvetovi/listi/seme ekstrakt, Ocimum basillicum (bazilika) ekstrakt, cvet/list/seme ekstrakt, Artemisia dracunculus listi/steblo ekstrakt, Salvia officinalis (žajbelj) listi ekstrakt, Anthriscus cerefolium ekstrakt, benzil alkohol, kumarin, limonen, CI 77492 železov oksid *Sestavine proizvedene iz ekološkega kmetijstvaPodobni izdelki

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr ROŽMARIN

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr ROŽMARIN

Milo karitejevo maslo rožmarin je obogaten s karitejevim maslom iz 100% rastlinske osnove...

2.90€ Brez DDV: 2.38€

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr GROZDNE PEŠKE

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr GROZDNE PEŠKE

Mila obogatena s karitejevim maslom in grozdne peške je 100% rastlinskega izvora in nežno ..

2.90€ Brez DDV: 2.38€

MILO KARITEJEVO MASLO META 125gr

MILO KARITEJEVO MASLO META 125gr

Naravna mila karitejevo maslo obogateno s karitejevim maslom imajo 100% rastlinsko osnovo in&nb..

2.90€ Brez DDV: 2.38€

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr MARELICA

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr MARELICA

Naravno trdo milo ima zdrobljeno marelico, bogato s karitejevim maslom je 100% ekološkega&..

2.90€ Brez DDV: 2.38€

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr CITRUSI

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr CITRUSI

Milo karitejevo maslo citrusi obogateno s karitejevim maslom s 100% rastlinsko osnovo nežn..

2.90€ Brez DDV: 2.38€

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr BIO SIVKE

MILO KARITEJEVO MASLO 125gr BIO SIVKE

Milo obogateno s karitejevim maslom ima 100% rastlinsko osnove, ki nežno neguje, vlaži, zm..

2.90€ Brez DDV: 2.38€

SIVKINE VREČKE 20 G S PROVANSE

SIVKINE VREČKE 20 G S PROVANSE

Sivkine vrečke s Provanse 20 g so izključno iz te regije. Sivka vam bo odišavila prostore kjer jo bo..

3.71€ Brez DDV: 3.04€

Oznake: milo, karitejevo, maslo, 125gr, provansalska, zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča zelišča, m11453 zelišča zelišča zelišča zelišča zeliŠČa