KONOPLJA V PREHRANI

Tisoče let, je bila konoplja pomembna hrana za prehrano ljudi in živalskih vrst. Danes praznuje svoj donos kot dragocen naravni vir. Konopljino seme in derivati ​​(olje, moka, mleko, itd) so zelo hranljivi, lahko prebavljivi in imajo pozitivne učinke na zdravju ljudeh in vsebujejo:

·         Popolno ravnovesje med kislin esencialne maščobne, ki so potrebne za naše telo, vključno z omega 6 in omega 3 v optimalnem razmerju 4.3: 1 in pomembna pri preprečevanju bolezni srca in kožnih bolezni

  • minerale (mangan, baker, fosfor, železo, kalcij, magnezij, cink, kalija) in vlaknine.
  • vitamini A (beta karoten), B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B6 ​​(piridoksin), B9 (folna kislina), C (askorbinsko kislino), D3 (kalciferol) in pomembno vitamin E ( tokoferol, naravni antioksidant)
  •  Edestin, albumin in vse aminokisline, ki so bistvenega pomena za sintezo proteinov s strani našega telesa.

 

DOBER OKUS ZA ZDRAVJE


Vnesite konopljo v vašo prehrano in vam bo pomagala znižati krvni pritisk in povišan holesterol, okrepila vam bo imunski sistem in zdravo presnovo. Seme in moka konoplje, ki se uporabljajo kot surovina, ne vsebujejo glutena in alergenov. Odlična alternativa za vegetarijance, vegane in za tiste, ki trpijo zaradi intoleranc za gluten.


KAVA IN KONOPLJA

KAVA IN KONOPLJA

Kava in konoplja FIORELLO Caffè ® -  Moka je mešanica izbrane in mlete bio kave z dodatkom orga..

6.57€ Brez DDV: 6.00€

KONOPLJINO OLJE 500ml

KONOPLJINO OLJE 500ml

Olje iz konoplje - 500-ml steklenicaIma prijeten naravni okus, idealen za izboljšanje solat, surovih..

15.33€ Brez DDV: 14.00€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)