Dostava

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je običajno dobavni rok 1-3 delovnih dni.

Predviden čas dostave za izdelke brez zaloge je 10-14 dni.

O dobavljivem roku boste obveščeni potom e-maila.


Dostava in prevzem

V spletni trgovini www.milou.si se zavzemamo najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Prejeta naročila do 12. ure bodo odposlane še isti delovni dan, razen med vikendi in prazniki.

V primeru naročila blaga, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odposlati v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. 

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije v Sloveniji. V tujini se poslužujemo GLS. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpošljemo blago, ga Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.


Cenik dostave

Vsa naročila pošiljamo s Pošto Slovenije s katero imamo sklenjeno pogodbeno razmerje.

Cena dostave znaša 4,00 eur na paket, pri nakupu nad 49,00 eur pa so stroški pakiranja in dostave  brezplačni. Če se stranka odloči za plačilo po povzetju, si Pošta Slovenije zaračuna provizijo na paket, katera pa je odvisna od velikosti zneska. Pri gotovinskem plačilu preko Pošte Slovenije poleg poštnine in stroškov pakiranja, lahko plačate tudi odkupnino paketa v vrednosti 0,7 eur. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju) se prištejejo še dodatni stroški: provizija Pošte Slovenije, ki znaša približno 1 euro za pakete v vrednosti do 96,00 eur, pri paketih z vrednostjo od 96,00 eur do 501,00 eur je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 501,00 eur pa znaša provizija 5,01 eur. Provizijo in odkupnino plačate tudi v primeru, če znesek nakupa presega 30,00 eur in je poštnina brezplačna. Provizijo in odkupnino, ki jo plačate Pošti Slovenije se lahko izognete le s pred nakazilom zneska na naš transakcijski račun, plačilom po predračunu ali če plačate z uporabo storitve PayPal.


Cene dostave v tujini vam jo bomo sporočili po e-mailu.