Bottega della canapa

Od leta 2007 smo izdelali popolno certificirano linijo naravne kozmetike in ročno izdelanih mil na osnovi olja iz konoplje. Naši izdelki so prepoznavni po znamki BOTTEGA DELLA CANAPA®, so visokokakovostni in učinkoviti in izdelani po dveh temeljnih načelih: etiki in ekologiji.

Mi uporabljamo sestavine in proizvodni procesov, ki spoštuje in zaščiti zdravje ljudi in okolja, preprečuje se uporabo škodljivih in agresivnih surovin, ki dražijo, imajo alergene in so petrokemičnega izvora ali proizvod od živali. Naša široka paleta naravne kozmetike je certificirana BioAgricert, poleg tega pa izdelki niso testirani na živalih.


Naši izdelki so Made in Italy: proizvodnja poteka v sodelovanju z dvema laboratorijoma sektorja (ročno izdelanih mil in naravne kozmetike), ki delujejo na regionalnem ozemlju Emilia Romagna. Vsak pripravek vsebuje toliko raziskav in rokodelstva, da se zagotovi, da je vsako tesno srečanje z darili narave. Da bi dosegli optimalno vrednost, smo izdelali vsak produkt z združevanjem ekstrakta in olja konoplje z aktivnimi sestavinami, pridobljenimi iz certificiranih rastlinskih rastlinskih pridelkov ali iz spontanega spravila.


Naravna lepota BOTTEGA DELLA CANAPA® je razdeljena na naslednje linije: telesa obraza - lasje - otroci - sončna - zelenjavna mila.


NARAVNA KOZMETIČNA LINE


Linija naravne kozmetike BOTTEGA DELLA CANAPA® je zasnovana tako, da izpolnjuje vse potrebe lepote in zdravja za kožo telesa in las, z uporabo vseh najboljših sinergičnih sestavin z učinki v kombinaciji s čudovitimi lastnostmi olja semena konoplje. To olje, temno zelene barve je bogat s klorofilom, vsebuje velike količine esencialnih maščobnih kislin (omega-3 in omega-6 v razmerju 1: 3) v idealnem razmerju, potrebne za optimalno rast človeške celice in za pravilno hormonsko ravnovesje. Zlasti prisotnost linolne kisline (LA), alfa-linolenske kisline (LNA) in redke gama linolenska kislina (GLA) in njihove močne protivnetne lastnosti in osvežilne, pomaga pri zdravljenju in preprečevanju kožnih bolezni, kot so ekcem, luskavica, za ublažitev draženja kože in za preprečevanje ali zmanjševanje brazgotin.


Pomirjujoče in uravnoteženo, je tudi olje bogato z vitaminom E, ki se bori proti prostim radikalom, ki so odgovorni za prezgodnje staranje, in vitamine B (zlasti B1, B2, B6).


Kozmetični izdelki s konopljinim oljem so se izkazali kot odlični za temeljito rehidriranje, ki dajejo elastičnost koži, ki je nagnjena k suhosti in pokanju. Prav tako hranijo in ščitijo lase, nežno očistijo brez napadov in jih obdržijo zdrave in živahne, s čimer dajejo sijaj in mehkobo.


Vsa olja so pakirana zlasti v aluminijaste razpršilnike, da bi ohranili nespremenjene vse aktivne sestavine, ki so prisotne v eteričnih oljih.

Trenutno ni izdelkov na seznamu.